2011-01-31 14:44:13• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Lezárult a Szatmár.ro és Primagym Aerobic, Fitnesz & Cycling Center életmóddal kapcsolatos nyereményjátéka. A közös játék végén három személy nyert lehetőséget arra, hogy három hónapon keresztül rendszeresen mozoghasson a Primagym jól felkészült edzőinek irányításával.

A Szatmár.ro hírportál a 2011-es évben az egészséges életmód elkötelezettje, ezért életmóddal kapcsolatos nyereményjátékkal lepte meg olvasóit, melynek végén a résztvevő játékosok között értékes bérleteket sorsoltak ki.

A három, egyenként három hónapos fitness, aerobik vagy spinracing bérletért - amiből a nyertes választhat - meg is kellett kicsit dolgozni, ugyanis a játékban résztvevőknek tíz egészség-kvízkérdésre kellett válaszolniuk helyesen. A három hónapra szóló Primagym bérletek szerencsés nyertesei Costan Katalin, Ulici Tavi és Jurka Orsolya. A szerencsés nyerteseket Ilyés Ilona a Primagym Aerobic, Fitnesz & Cycling Center tulajdonosa sorsolta ki, akiket a nyeremény átvételének részleteiről telefonon fogunk értesíteni.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: